Vaš zanesljiv partner.

+ 386 70 255 913

info@lightup.si

TRGOVINSKE IN REKLAMNE VREČE

BIOCARTENE

Vrečke, ki so kompostabilne in prijazne do narave

Vrečke “Smile” in vrečke “Vest”, izdelane iz kompostabilnega materiala, ponujajo dovolj stabilnosti in jih je mogoče večkrat ponovno uporabiti. Lahko jih zložimo v majhno velikost in vedno nosimo s seboj v nahrbtniku ali torbici. Vrečke iz naše kompostabilne bioplastike so primerljive glede nosilnosti in odpornosti na trganje s plastično vrečko iz konvencionalnega fosilnega polietilena. V končni fazi jih lahko uporabimo tudi za zbiranje in odstranjevanje organskih odpadkov.

So kompostabilne v domačem kompostu ali industrijskem kompostnem obratu. Izpolnjujejo stroge testne kriterije EN 13432 in se v industrijskih kompostnih obratih popolnoma pretvorijo v vodo, CO2 in biomaso – enako kot organski odpadki. To potrjujejo certifikati TÜV Austria. Za tiskanje se uporabljajo tiskarske barve na vodni osnovi ali topil.

Prodajni izdelki – nakupovalne in oglaševalske vrečke:

  • Tip “vest” z ročaji, z ali brez “obeska”
  • Tip “smile” brez dodatne ojačitve ročaja

Ponujamo široko izbiro dizajnov, velikosti v ustrezni debelini in količinah. Visokokakovostno tiskanje vključuje tudi prilagojen tisk v do 6 barvah, ki ustreza potrebam tradicionalnih in impulznih prodajaln, specializiranih trgovin za tehniko, igrač, knjigarn in farmacevtsko industrijo.

POMEMBNO za oblikovanje natančne ponudbe:

  1. Model/Tip izdelka
  2. Velikost izdelka (V x Š + globina zavihkov)
  3. Debelina stene (v mikronih) ali informacija od stranke o namenu, za katerega bo izdelek uporabljen in kakšna je približna pričakovana nosilnost.
  4. Točen dizajn izdelka, nameščen v predlogo izbranega modela + vsebina besedila izdelka in po potrebi, črtna koda, ki jo je ustvarila stranka.
  5. Količine naročila (obseg).